Wilting

Senior Technisch Inkoper
( Eindhoven)

Wilting is meer dan vijfendertig jaar actief als een bedrijf dat zich specifiek richt op de productie van hoogwaardige onderdelen en modules. De klanten zijn Europese bedrijven die wereldwijd concurreren. Wilting biedt technologie, kwaliteit en logistiek die de concurrentiekracht van haar klanten versterkt. Door de productieketen van begin tot eind in te richten, kwaliteitscontrole te doen en de logistiek & planning te organiseren, kunnen klanten rekenen op tijdige levering van het gecontroleerde en traceerbare eindproduct. In de cultuur van Wilting ligt een diepgewortelde drang tot ontwikkeling en vernieuwing verankerd. Een proces dat heeft geresulteerd in een topteam van bovengemiddelde klasse met een mix van professionaliteit, probleemoplossend vermogen en daadkracht.

Op onze locatie in Eindhoven is een vacature ontstaan voor de functie van:

Senior Technisch Inkoper (hightech – metaal)
32-40 uur per week

Jouw werkweek
Als Senior Technisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor het tijdig en juist inkopen van alle benodigde onderdelen en materialen, conform onze kwaliteitsnormen en tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Je bent het aanspreekpunt voor al onze (inter)nationale leveranciers met wie je afspraken maakt over prijzen, levertijden en overige condities. Je beoordeelt de leveranciers kritisch en bent continu op zoek naar nieuwe leveranciers van materialen in samenspraak met de interne stakeholders. Je zorgt ervoor dat de materiaalbeschikbaarheid op voorraad is en houdt toezicht op een correct verloop van het bestelproces, waarbij je de inkooprisico's minimaliseert.

Kortom, jij houdt je onder andere bezig met:
• Op- en uitbouwen van leveranciersrelaties.
• Beoordelen en doorvoeren van inkoopaanvragen.
• Inkoopcontracten afsluiten en het beheer en de bewaking van processen.
• Potentiële leveranciers beoordelen en onderhandelen omtrent prijsafspraken.
• Beoordelen en bewaken van de KPI’s van de leverancier op het gebied van kwaliteit en logistiek.
• Maken van (langetermijn)afspraken met A-leveranciers.

In deze zelfstandige functie ben jij dé Inkoper voor Wilting en weet je door jouw ervaring Inkoop goed op de kaart te zetten. Je rapporteert aan de Director Business Development & NPI. Dit team (Business Development & NPI) bestaat uit ongeveer 11 collega’s, bestaande uit onder andere Projectleiders en Werkvoorbereiders. Wilting maakt onderdeel uit van een groep technische bedrijven (Wilting, Kusters Precision Parts, HFI, Visietech en Jatec) met totaal circa 350 medewerkers.

Wat neem je mee
• Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een technische richting zoals Werktuigbouwkunde/Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
• Je bent in het bezit van minimaal je NEVI 1 en liefst NEVI 2.
• Minimaal 5 jaar ervaring als Inkoper binnen een technische werkomgeving.
• Uiteraard ben je een echt onderhandelaar en weet je op alle niveaus te schakelen.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, aangezien je veel contact hebt met internationale leveranciers.

Dit biedt Wilting
• Een baan voor 32 tot 40 uur per week.
• Naast uiteraard een goed salaris ook onderstaande arbeidsvoorwaarden:
o 8% vakantiegeld.
o 25 vakantiedagen & 13 adv-dagen op fulltime basis.
o Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km (tot 50 km enkele reis).
o Goede pensioenregeling via Pensioenfonds PMT.
o Bonus in de vorm van een omzetbonusregeling: Afhankelijk van hoe het jaar is verlopen delen de medewerkers mee in het succes van de organisatie. Per kwartaal wordt dit opgebouwd en 1x per jaar uitgekeerd. Dit levert vaak een leuk extra zakcentje op!
o Persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap. Zo investeren wij niet alleen in het machinepark, maar ook in het personeel d.m.v. opleidingen, cursussen en trainingen.
o De mogelijkheid om 4 dagen te werken.
o Diverse leuke personeelsuitjes!

Interesse?
Heeft bovenstaande vacature jouw interesse gewekt? Reageer dan snel door je sollicitatie te sturen naar werken@wilting.eu.

Voor meer informatie nodigen we je graag uit om onze website te bezoeken https://www.wilting.eu/nl/werken.

Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Wilting en wensen deze vacature niet in te vullen middels tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving- en selectiebureau.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© 2021, Copyright, Procurementvacatures.nl
All Rights Reserved
Privacy Policy