Inkoop en SCM Opleidingen

NEVI opleidingen en trainingen helpen inkopers. Ontwikkel jezelf met 1 van de ruim 70 inkoopopleidingen en trainingen van NEVI. Onze opleidingen, cursussen en trainingen helpen je je te ontwikkelen in het inkoopvak.

Ons Advies:
NEVI Inkoopopleidingen zijn van toegevoegde waarde als beginner in de inkoop, als medior inkoper om verder door te groeien naar functie's als senior inkoper of inkoopmanager, of voor senior inkopers en inkoopmanagers om - met een specifieke module - je kennis van een bepaald deelgebied te verbreden.

Als u echter in de top in uw vakgebied terecht wilt komen, raden wij u aan om naast NEVI of vergelijkbare inkoopopleidingen een meer internationaal georienteerde MBA te volgen, liefst gespecialiseerd in Inkoop en/of Supply Chain.   

Link:
https://nevi.nl/opleidingen-trainingen 

Onze inkoop trainingen zijn eigelijk langere workshops of verkorte leergangen. In een beperkt aantal dagen gaat u de diepte in op een specifiek inkoopgebied. Wilt u niet alleen meer weten over een bepaald onderwerp, maar er ook meteen al tijdens de training mee aan de slag, dan geven onze trainingen u praktische handvatten (tips, tools en templates).

Ons Advies:
Inkoopopleidingen van Inkoop Academie zijn van toegevoegde waarde als beginner, als medior inkoper om je verder in het vak te bekwamen en als senior inkoper of inkoopmanager om met een specifieke module je kennis van een bepaald deelgebied te verbreden.

Als u echter in de top in uw vakgebied terecht wilt komen, raden wij u aan om naast Inkoop Academie of vergelijkbare inkoopopleidingen een meer internationaal georienteerde MBA te volgen, liefst gespecialiseerd in Inkoop en/of Supply Chain.

Link:
https://www.inkoopacademie.nl/trainingen 

An Executive MBA with Purchasing and Supply Management as its core.

Het European Institute for Purchasing Management (EIPM) biedt een internationaal georienteerde MBA in procurement aan. De modules vinden plaats in Geneve en Shanghai voor een global experience.  

Ons advies:
Als u een internationale strategische positie in procurement of supply chain ambieert,
raden wij aan om de EIPM MBA of MBA's van andere aanbieders te volgen. Een dergelijke MBA, zal nationaal en internationaal hoger worden gewaardeerd dan de Nederlandse varianten NEVI of Inkoop Academie.

Link:
https://www.eipm.org/training-education/mba/ 

TIAS Business School biedt een Executive Master of Operations and Supply Chain Management MSc aan. Heb je minstens vijf jaar werkervaring in de operations of logistiek? Bijvoorbeeld als manager operations of supply chain manager? En wil je je graag verder ontwikkelen op thema’s als globalisering, digitalisering en duurzaamheid? Dan is de deeltijd Executive Master of Operations and Supply Chain Management (MOS) zeker iets voor jou.

Ons advies:
Als u een internationale strategische positie in Supply Chain of Operations ambieert,
raden wij aan om de TIAS MSc of die van andere aanbieders van MSc te volgen. 

Link:
https://www.tias.edu/opleidingen/master/detail/master-supply-chain-management-and-operations-deeltijd-msc

Procurementeducation.eu biedt u een overzicht van verschillende Europese inkoop- en scm MBA's en opleidingen aan. Ook zullen er webinars in procurement en supply chain aan deze site worden toegevoegd. Momenteel is er een nieuwe mobiele versie in de maak, 

Zo kunt u een gerichte keuze maken welke inkoopopleiding of supply chain opleiding u gaat volgen. 

Ons advies: 
Kies zorgvuldig ! 

Link:
https://www.procurementeducation.eu

© 2021, Copyright, Procurementvacatures.nl
All Rights Reserved
Privacy Policy