Manager Inkoop 
(procurement)

Location: Rotterdam, NL

Ben jij een ervaren manager inkoop, die als onderdeel van het MT zijn positie pakt en het inkoopproces professionaliseert?
Lees dan verder!

Wie zijn wij?
Breijer is onderdeel van de Facilicom Group, een Nederlands familiebedrijf met meer dan 21.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland.

Als integrale technische dienstverlener richt Breijer zich op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen. We opereren vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Schijndel en Almere.

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij opzoek naar een manager inkoop (procurement).

De functie
Voor onze divisie Breijer Bouw & Installatie zoeken wij een gedreven en ervaren manager inkoop (procurement) die verantwoordelijkheid is voor het inkoopbeleid, inclusief de uitvoering en continue verbetering ervan. Als manager inkoop ben je onderdeel van het MT en de drijvende kracht achter het organiseren van een constante toestroom van goederen en diensten van buitenaf. Je bouwt aan een optimaal kwalitatief inkoopproces, gebaseerd op zowel gekwantificeerde als kwalitatieve behoeften, met als doel risico's te minimaliseren, inkoopvolumes te bundelen en schaalvoordelen te realiseren.

Wat vraagt dit van jou?
Deze uitdagende rol met veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap, vraagt dat je je mannetje staat! Jij bent iemand die kansen ziet en deze weet te realiseren. Dit doe je door verbinding te maken en commitment te creëren met de lijn, jij weet de ander mee te nemen en te overtuigen. Draagvlak creëren past bij jou. Je houdt er van dat er zaken te winnen zijn, dat het je niet komt aanwaaien. Er staat een gezonde basis van inkoop waar nog veel te ontwikkelen is, denk aan het verder professionaliseren van de inkooppositie van decentraal naar centraal. Inkoop staat vanuit Facilicom Group strategisch op de agenda en draagt bij aan het bedrijfsresultaat. Dit alles vraagt van jou affiniteit met techniek maar bovenal dat je zowel met de monteur als de directeur kunt schakelen!


Wat maakt deze rol nou zo leuk?
De diversiteit van de rol, waarbij je samenwerkt met zeer verschillende bedrijfsonderdelen en de verschillende projecten binnen de rol. Je bent verantwoordelijk voor procurement maar daarnaast ben je bezig met kwalitatief duurzame innovaties, waar je vanuit inkoop onderdeel van uit maakt en je levert (gedeeltelijk) een commerciële bijdrage aan de tender- en projectteams.

Doel en verantwoordelijkheden van de functie:
Procurement strategisch en resultaatgericht vorm geven binnen het bedrijf.
Creëren van een voorkeursleveranciersportfolio middels het afsluiten van raamovereenkomsten.
Contractmanagement optimaliseren.
Behalen van duurzaamheidsdoelen op het gebied van procurement.
Interne klant voorzien van vraag naar proactieve inkoopondersteuning en kwaliteit van producten en diensten optimaliseren voor de interne klant.
Het monitoren en borgen van marktonwikkelingen (capaciteit, loonontwikkeling en kosten in algemene zin).
Inkoop data driven maken/ inzetten van dashboard.
Creëren van strategische partnerships.
Bouwen aan je team.

Wat je krijgt
Wij bieden je een aantrekkelijke functie in een dynamisch organisatie. Je vindt bij ons een informele sfeer met tal van (doorgroei-) mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt rekenen op een professionele en dynamische werkomgeving. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en zich kenmerkt door de nuchtere Rotterdamse mentaliteit; met de voeten in de klei, rechttoe-rechtaan.

Maar er is meer, je ontvangt ook:
een salaris tussen € 6.000,- en € 7.500,- bruto per maand op fulltime basis;
27 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband;
netto onkostenvergoeding;
een laptop en mobiele telefoon;
reiskostenvergoeding;
goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
de mogelijkheid om hybride te werken.

Wie je bent
We zoeken een bevlogen en gepassioneerde inkoopprofessional. Je bent scherp in het onderhandelen en doet dit op het randje. Je vindt het leuk om successen te boeken, processen te analyseren en te verbeteren. Een echte aanpakker met een neus voor resultaat. Die snapt hoe een groot bedrijf werkt en flexibel is waar nodig. Je bent sterk in processen en programmamanagement. Je hebt een sterk analytisch vermogen en een proactieve houding.

Daarnaast beschik je over:
een afgeronde hbo bachelor opleiding;
meer dan 8 jaar relevante inkoop ervaring bij technische organisaties van dezelfde omvang;
NEVI - I en NEVI -II (pre);
uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© 2021, Copyright, Procurementvacatures.nl
All Rights Reserved
Privacy Policy