Rabobank

Inkoper
( Arnhem)

Inkoper
Pleyade is een partner die cliënten helpt om de regie over hun leven te houden, ofwel hun eigen leven te leiden, in een fase van hun leven waarin dit niet meer vanzelfsprekend is. Dit doen wij thuis of in een woning op een van onze locaties. Jij zorgt ervoor dat we dit kunnen waarmaken, door alle producten en diensten die hiervoor nodig zijn, efficiënt in te kopen.

Dit is jouw baan
Als inkoper bij Pleyade ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van de inkoopactiviteiten van Pleyade en stroomlijnt de inkoop van alle producten en diensten die nodig zijn. Je gebruikt actuele kennis uit de markt voor het opstellen van programma's van eisen (PvE’s), die je vervolgens afstemt met de betrokken budgethouder. Op basis van deze PvE’s schrijf je aanbestedingen of vraagt offertes op bij verschillende aanbieders.

Je adviseert, zowel op strategisch als tactisch niveau, het MT en budgethouders op gebied van inkoop; van beleid en processen tot leverancier- en productkeuze. Daarnaast doe je voorstellen aan het MT voor financiële besparingsmogelijkheden en verbeteringen in het (inkoop)proces. Hiervoor vergelijk je de ontwikkelingen in de leveranciersmarkt met de huidige contracten, die jij samen met de contracteigenaar jaarlijks evalueert.

Je onderhandelt met leveranciers over contracten en raamovereenkomsten. Daarnaast adviseer je collega’s over de inkoop van producten en diensten, waarbij je altijd rekening houdt met inkoopbeleid van Pleyade en de vastgestelde begrotingen. Ook ben je vraagbaak voor je collega’s op het gebied van voorwaarden, geschillen en/of onderhandelingen.

Jij coördineert de inkoopadministratie, die wordt uitgevoerd door de assistent-inkoper. Deze collega controleert en registreert alle gegevens met betrekking tot contracten in de P2P software. Jouw leidinggevende is de manager bedrijfsvoering.

Dit ben jij
Je bent een doorzetter die houdt van stevig onderhandelen. Je bent assertief en standvastig in het bereiken van je gewenste resultaten. In elk contact, zowel intern als extern, ben jij je altijd bewust van de organisatie die jij vertegenwoordigt en de belangen die jij behartigt. Je voelt feilloos aan wanneer een situatie of relatie vraagt om een meer flexibele of tactvolle benadering.

Als collega leer je graag van anderen, maar je deelt ook met plezier jouw eigen kennis. Je ziet en pakt de kansen die jou kunnen helpen om je werk nog beter of efficiënter te doen. Je bent een integere adviseur en draait je hand niet om voor het bijhouden van een nauwkeurige administratie.
Je hebt een afgeronde opleiding op Hbo-niveau, aangevuld met een relevante opleiding op het gebied van inkoop, bijvoorbeeld Nevi 1. Uiteraard volg je de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet en toetst of je deze kunt toepassen in je eigen werkzaamheden.

Dit bieden wij
Je start met een jaarcontract en als dat van beide kanten goed bevalt, kom je daarna in vaste dienst. Het salaris is conform CAO-VVT, FWG 55: maximaal € 4.161,92 op basis van 36 uur, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3 % eindejaarsuitkering.

Ook kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld het voordelig aanschaffen van een nieuwe fiets, telefoon of computer. Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding, of meewerken aan projecten? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Remko Meek, manager bedrijfsvoering via 026 - 751 6304 of r.meek@pleyade.nl.
Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan via de 'Solliciteer' button. We kijken uit naar je reactie!
Kijk voor meer informatie over Pleyade op pleyade.nl


Acquisitie stellen wij niet op prijs.  

© 2021, Copyright, Procurementvacatures.nl
All Rights Reserved
Privacy Policy