Technisch Inkoopmanagers / Inkopers
(heel Nederland en Hybrid)


Ben jij de technisch Inkoopmanager of technisch Inkoper die het inkoopteam van één van onze klanten gaat professionaliseren ?

De posities:
Procurementnetwork.eu is voor verschillende klanten op zoek naar Inkoopmanagers, en strategische en tactische Inkopers met een zwak voor techniek, die bedreven zijn in het professionaliseren van inkoopafdelingen en/of processen, het sourcen van nieuwe producten, het door ontwikkelen van bestaande product(lijnen) en het opzetten van inkoop projectmanagement.

Je kenmerken:
Je ziet het als een uitdaging om een inkoopafdeling (mede) op te zetten en te professionaliseren,
Je weet als geen ander dat kwaliteit en beschikbaarheid van materialen en componenten minstens zo belangrijk zijn als prijs,
Je bent communicatief sterk en je kunt zowel met stakeholders als leveranciers uitstekend relaties onderhouden,
Je beschikt over een aantal jaren ervaring als inkoopmanager, of tactisch/strategisch inkoper in de industrie en/of techniek,
Je hebt een universitair / hbo werk- en denkniveau,
Je hebt inkoop, logistieke of operations gerelateerde opleidingen gevolgd, zoals NEVI 1, 2,3, APICS, SixSigma green - black belt, etc.

Ben jij die gedreven technische inkoopmanager of tactisch/strategisch inkoper die de inkoop bij onze klanten in de techniek naar een ander niveau trekt ?

Stuur dan nu je CV, met wensen met betrekking tot de inkooppositie die je zoekt, inclusief een salarisindicatie naar members@procurementnetwork.eu

Procurementnetwork is specialist in Werving & Selectie in Inkoop & Supply Chain en Interim Inkoopconsultants/inkoopconsultancy.  
Bezoek onze websites https://www.procurementnetwork.eu en https://www.procurementnetwerk.nl voor meer informatie over ons bureau.

© 2021, Copyright, Procurementvacatures.nl
All Rights Reserved
Privacy Policy