Inkoopadviseur ICT 
( Den Haag )

Inkoopadviseur
Den Haag, 36-40 uur per week

Waar middeleeuwse handschriften, ruim 200.000 e-books en Europese aanbestedingen samenkomen. Dat is de KB in Den Haag. En het is de plek waar jij als inkoopadviseur zorgt dat de KB rechtmatig en doelmatig systemen en diensten inkoopt die het beste bijdragen onze maatschappelijke doelen te behalen.

Maak jij het mogelijk?
Als onze inkoopadviseur kunnen we rekenen op jouw expertise bij Europese aanbestedingen van grote geïntegreerde ICT-trajecten. Jouw professionele inbreng is daarbij onmisbaar. Maar ook niet ICT-gerelateerde inkooptrajecten zijn bij jou in goede handen. Als inkoopadviseur denk je kritisch mee, je geeft advies en zorg je ervoor dat het inkoopproces netjes en vlot verloopt. En er is meer. Jij bent de inkoopadviseur die:
• Adviseert over tarieven en contractvoorwaarden in de ICT-branche (o.a. toepassen van Arbit2018).
• Aan diverse multidisciplinaire projectteams deelneemt voor het inkoop- en aanbestedingsproces.
• Adviseert over het inkopen (ook als sparring partner) van bijvoorbeeld datacenterdiensten tot ICT-outsourcing.
• Adviseert over het inkopen en contracteren.

Daar komt bij dat je meedenkt en meepraat over onze IT-uitdagingen.

Ben jij het talent dat wij zoeken?
We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jou bijzonder maakt. Is dat jouw gestructureerde werkwijze gecombineerd met veel klantvriendelijkheid? Geweldig. Zeker als je dit voor deze vacature inkoopadviseur aanvult met:
• Hbo-werk- en -denkniveau.
• Een NEVI 1 diploma (of gelijkwaardig) en bij voorkeur een NEVI 2 diploma (of gelijkwaardig).
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als senior inkoper waarbij je ervaring hebt opgedaan met het begeleiden van complexe Europese aanbestedingen.
• Aantoonbare ervaring op het gebied van inkoop van ICT-systemen en diensten (en als je ook nog ervaring hebt met marketing en communicatie en/of met SURF is dat een enorme pre).
• Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden
Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Waar kan jij op rekenen?
Als je kiest voor de KB dan kies je ook voor uitstekende arbeidsvoorwaarden. Om precies te zijn valt jouw keuze op onder andere:
• Een bruto maandsalaris tussen € 3.831,- en € 5.269,- (schaal 11).
• Om te starten een dienstverband voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
• Een goede werk-privébalans. Zo heb je 42 vrije dagen en praten we graag met je over thuiswerken en flexibele werktijden.
• 100% vergoeding van jouw ov-reiskosten.
• Pensioenopbouw via pensioenfonds ABP.
• Een dertiende maand (8,33%).

Deze arbeidsvoorwaarden (en meer) gelden voor een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Voor de vacature inkoopadviseur is een dienstverband voor 36 tot 40 uur per week aan de orde.

Koninklijke Bibliotheek
Hoe is het om bij de KB te werken?
KB is de nationale bibliotheek van Nederland. Wat meer mensen mogen weten, is dat de KB ook een innovatieve werkgever is. Want dat zijn we absoluut! Samen met 500 collega’s zetten we ons in om Nederland elke dag slimmer, vaardiger en creatiever te maken. Dit lukt ons door bijvoorbeeld alle digitale publicaties van én over ons land te verzamelen, te bewaren en te delen. En door met elkaar te streven naar een samenleving waar iedereen volwaardig mee kan doen. Zo zijn we er ook voor de allerjongsten met voorleeskoffertjes en voor senioren met tabletcursussen en voor laaggeletterden met taalhulp. Maatschappelijke uitdagingen zoals deze gaan we aan met andere netwerkpartners.

Afdeling Inkoop
We omarmen de verschillen van al onze collega’s. Sterker nog: we zien dat verschillen elkaar versterken. Dat ervaren we ook zo in ons inkoopteam. Het team bestaat uit 4 inkoopadviseurs en 2 backoffice medewerkers. Hoe jouw 5 toekomstige collega’s zelf de sfeer omschrijven? Als gemotiveerd, gestructureerd en professioneel.

Interesse?
Solliciteren kan tot 18 juli 2021 via het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© 2021, Copyright, Procurementvacatures.nl
All Rights Reserved
Privacy Policy