Technisch Inkoper 
( Roermond )

KOMA als wereldspeler in de koeltechnische industrie
Al sinds 1938 loopt Koma, een prachtig Roermonds familiebedrijf, voorop in de ontwikkeling, productie, installatie en het onderhoud van koel-, vries- en conditioneringssystemen. 

De kwaliteit van deze systemen is hoog. Daardoor staat Koma garant voor risicoloos, storingsvrij koelen, vriezen en conditioneren van producten tegen de laagst mogelijke kosten. De beste bakkers, bekroonde patissiers, gerenommeerde chefs, top-hotels en vele andere (industriële) professionals kiezen voor KOMA.


KOMA als werkgever
Koma is volop in ontwikkeling. Niet alleen technisch. Wij stimuleren onze medewerkers om zich te ontwikkelen. Daar hebben zij persoonlijk en professioneel profijt van. Er is veel aandacht voor ‘n gezonde work-life-balance.

Natuurlijk dient er gepresteerd te worden maar juist die balans aanbrengen houdt onze medewerkers extra gemotiveerd. En dan is het prima - afhankelijk van de mogelijkheden binnen de functie - om een deel van de week thuis te werken of parttime te werken. Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima.


Korte werkomschrijving
Je bent de intermediair tussen de ‘vragende /kopende’ partij (collega’s) en de aanbiedende extern partij (leveranciers). Je verzorgt de inkoop van (voornamelijk technische) producten. Je balanceert tussen levertijd, productspecificatie en prijs. Je bouwt mee aan een strategisch leveranciersportfolio waardoor onafhankelijkheid en continuïteit optimaal geborgd worden. Ervaring met Material Planning is een pré.


Wie ben jij
• Je beschikt over tenminste een MBO+/HBO werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur een technische achtergrond of vergelijkbaar.
• Enkele jaren inkoopervaring is een pré.
• Energiek, ondernemend en eigenaarschap.
• Goede balans tussen strategie, tactiek en operatie. Je schakelt makkelijk.
• Je beheerst de Nederlandse taal en bij voorkeur spreek je ook Duits en Engels .


Wil je meer weten en/of heb je interesse?
Neem dan contact op met Guido Maas, HR Manager. Hij is telefonisch bereikbaar via 0475 474725. Wil je solliciteren, stuur dan je CV en korte brief naar HRM@KOMA.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

© 2021, Copyright, Procurementvacatures.nl
All Rights Reserved
Privacy Policy