Tactisch Inkoper 
(Houten, Den Bosch, Herten)

Tactisch Inkoper
Houten, Den Bosch of Herten en deels vanuit huis, 0.7-1.0 fte

Onze fusie-organisatie van drie vooraanstaande partijen in groen onderwijs is ambitieus, helemaal van deze tijd en financieel gezond. Schaalvoordeel, het bundelen van kracht en kwaliteit en het harmoniseren van onze werkwijzen zorgen voor interessante en uitdagende inkooptrajecten. Dat doen we met vijf Tactische Inkopers, drie Contractmanagers, drie Operationeel Inkopers en een Manager Inkoop. Kom jij ons versterken met jouw expertise, drive en slimme ideeën?

Wat ga je doen?
Inkoop wordt binnen Yuverta als een belangrijke en zelfstandige discipline gezien. We vallen daarom rechtstreeks onder de Directeur Bedrijfsvoering en zijn erg ambitieus bij het verder professionaliseren van onze Inkoopafdeling. Met 20.000 leergierige studenten/leerlingen en 2.500 medewerkers vormt Yuverta de basis van Nederlands toekomstige duurzaamheid, Inkoop speelt daarbij een belangrijke rol. Gezien de grootte van de organisatie is er op ieder gebied wel een inkooptraject om te ondersteunen, van organisatie brede ICT-tooling en grote hoeveelheden kantoorartikelen tot de inhuur van personeel en leermiddelen.

Gedurende het gehele inkoopproces ben jij aanspreekpunt en vraagbaak voor management, andere collega’s en leveranciers. We zijn een betrokken team dat voor elkaar klaarstaat.

Als Tactisch Inkoper ontzorg je het management en ben je het visitekaartje van Yuverta richting de markt. We zoeken naar de beste prijs-/kwaliteitverhouding voor onze inkopen. Dat doen we onder meer middels (Europese) aanbestedingen, mantel- en raamovereenkomsten.

Jouw profiel
Als Inkoper heb je (als projectleider) ervaring met Europese aanbestedingstrajecten, het sparren met jouw Inkoop-collega’s en het gevraagd en ongevraagd adviseren van management en andere specialisten. Uiteraard heb je kennis van ontwikkelingen op het gebied van inkoop en van de aanbestedingswet. Je bent hard op de inhoud en zacht op de relatie. Je begrijpt en speelt het inkoopspel met plezier, bent vasthoudend en resultaatgericht.

En verder:
• beschik je over minimaal hbo-werk- en -denkniveau, bijvoorbeeld middels een diploma richting Facilitair, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie (BE) of vergelijkbaar;
• neem je bij voorkeur Nevi-1 en -2 publiek of vergelijkbaar mee.

Wat wij bieden
Het twaalf man sterke Inkoop-team valt dus onder de Directeur Bedrijfsvoering. We hebben passie voor ons vak en bieden veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen. Mocht je nou niet helemaal aan de gestelde eisen voldoen, dan gaan we er, samen met jou, voor zorgen dat je helemaal up-to-date komt.

Naast inschaling in schaal 11 van de cao mbo (afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 3.385 en € 5.018 op fulltime-basis), bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• een eindejaarsuitkering;
• grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
• veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Word jij enthousiast van deze functie?
Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact met Anita Booij, Manager Inkoop, via telefoonnummer 06-5149 8959. Of voor vragen over de procedure met Ronald van Driel, Recruiter, via telefoonnummer 06-5350 2031.

Solliciteren kan via het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© 2021, Copyright, Procurementvacatures.nl
All Rights Reserved
Privacy Policy